Om Webshop.Partners

Om Webshop-Partners ApS

Henrik Leth
Henrik Krarup Leth

Erfaring

I mere end 15 år har jeg arbejdet intensivt med alle aspekter indenfor Online markedsføring af Webshops, hjemmesider, og tilhørende værktøjer.
Online Marketing markedet har været, og er stadig et meget teknisk præget marked, der kræver god indsigt i værktøjer og tekniske udtryk, der sjældent forklares i et sprog som alle kan forstå.

Derfor har jeg med tiden set et behov for at få alle disse tekniske udtryk forklaret og afmystificeret, så du som forretningsdrivende kan forstå sammenhængende og være i stand til at tage stilling til de mange valgmuligheder du bliver præsenteret for.

Derfor er Webshop-Partners blevet etableret.

Med min lange erfaring indenfor E-handel har jeg opbygget et netværk af gode solide partnere, der kan levere en troværdig og effektiv indsats, og som du som kunde kan stole på.
Dette netværk vil jeg gerne gøre tilgængeligt for mine kunder på en overskuelig måde, så deres forretning vokser optimalt, og generer en solid vækst, som kan holde på den lange bane.

For at udnytte min erfaring og viden bedst muligt producerer jeg også kommercielle Websites og Webshops. Det giver en kommerciel og teknisk indgangsvinkel til arbejdet, i stedet for en rent grafisk. Erfaringsmæssigt konverterer Websites og Webshops bedre, når de kommercielle aspekter tænkes ind i designprocessen.

Metode

Webshop-Partners’ metode er ganske simpel. Jeg sørger for at du som kunde får de rigtige partnere til din Hjemmeside eller din Webshop. Og jeg sørger for at de samarbejder mod et fælles mål, som er størst mulig vækst for din forretning.

I Website/Webshop produktion, tager jeg udgangspunkt i sidens kommercielle muligheder, og bygger design og indhold, så bl.a. Google’s regler følges bedst muligt, og kunden får den bedste oplevelse fra besøget på siden/webshoppen.

Personbeskrivelse

Webshop-Partners ApS består af Indehaver Henrik K. Leth. Jeg er 62 år, er gift med sognepræst Christina rantil Smith, og bor på Randlev præstegård, mellem Odder og Hou.