Om Webshop.Partners

Henrik Kraup Leth
Henrik Kraup Leth

I mere end 10 år har jeg arbejdet intensivt med alle aspekter indenfor Online markedsføring af Webshops og tilhørende værktøjer.

E-handels markedet har været, og er stadig et meget teknisk præget marked, der kræver god indsigt i online værktøjer og tekniske udtryk, der sjældent forklares i et sprog som alle kan forstå.

Derfor har jeg med tiden set et behov for at få alle disse tekniske udtryk forklaret og afmystificeret, så du som forretningsdrivende kan forstå sammenhængende og være i stand til at tage stilling til de mange valgmuligheder du bliver præsenteret for. Og derfor er Webshop.Partners blevet etableret.

Med min lange erfaring indenfor E-handel har jeg opbygget et netværk af gode solide partnere, der kan levere en troværdig og effektiv indsats, og som du som kunde kan stole på. Dette netværk vil jeg gerne gøre tilgængeligt for mine kunder på en overskuelig måde, så deres Webshops vokser optimalt, og generer en solid forretning, som kan holde også på den lange bane.

Webshop.Partners’ koncept er ganske simpelt. Jeg sørger for at du som kunde får de rigtige partnere til din Webshop. Og jeg sørger for at de samarbejder mod et fælles mål, som er størst mulig vækst for din Webshop og forretning.

For at gøre det så gennemskueligt som muligt, yder jeg min projektledelse som et fast månedligt abonnement. På den måde slipper du som kunde for uforudsete udgifter. Du kan sagtens bruge Webshop.Partners til afgrænsede opgaver til time- eller fast pris; men hovedydelsen foregår via abonnement.

Hos Webshop.Partners får du projektledelse i øjenhøjde, hvor du får forklaret de tekniske udtryk på et forståeligt sprog, og du får hjælp til at forstå og gennemskue de mange tal og statistikker som er nødvendige for succes med en moderne Webshop.

 

Webshop.Partners består af projektleder Henrik K. Leth. Jeg er 57 år, og driver Webshop.Partners fra mit kontor på vores gård udenfor Bjerringbro. Jeg er gift med smykkekunstner Christina Rantil Smith, som også har værksted på vores fælles gård. Herudover findes også sikkerhedschefen, som står for vagttjeneste og overvågning, i form af Bener Sennen hunden Cæsar.

Cæsar, Sikkerhedschef